Fitta analsex homoseksuell

Det er en god regel å alltid vise hensyn og ikke pushe partneren sin uansett hva det handler om! Men det skal også være rom for å dele tanker, fantasier, kunne fortelle hva du tenner på. Dersom partneren din ikke har interesse av å høre på deg, kan det oppleves sårende.

Da er det viktig at du forteller at du skiller klart mellom det å fortelle om dine fantasier og det å virkeliggjøre dem. Din partner kan respektere at du har spesielle fantasier, men uttrykke at dette aldri kan settes ut i praksis.

Dette må du da vise respekt for. Det kan også bli slik at partneren sier at disse fantasiene ønsker jeg ikke å høre om noen flere ganger, og det kan selvfølgelig såre deg, men da vet partneren i alle fall noe om hva du synes er ekstra spennende Noen opplever skam knyttet til sine fantasier, og det er lite heldig.

Noen par har sansen for og leker med dominans-masokisme, men her igjen, krever det gjensidig respekt, et gjensidig ønske.. Se forøvrig Maria Marcus sine bøker om dette temaet. Hei - vi er et ektepar i 50 årene med et frodig og godt seksualliv. Vi liker variasjoner og innimellom liker vi å ha analsex både for ham og henne. Kan du tipse oss om hvordan vi best mulig skal sørge for størst mulig renslighet uten å måtte bruke kondom?

Dusje før og etter. I tilllegg kan tarmen få en -tre skyllinger med lunkent vann, evt et par dråper ren grønnsåpe fra apotek ikke den du kjøper på flaske i butikken. Før i tiden kunne du få tak i fast grønnsåpe på vanlig butikk, mulig noen fortsatt har det. Denne egner seg for tarmskylling. Her må det blanta annet en liten kanne og gummislange med spesialtut til.. I byen finnes det egen klinikk som utfører skyllinger.

Pass på at penis ikke berører vagina. Lurt å tisse før og etter. Det skyller ut uhumskheter. Hei, Kan det komme avføring når man har analsex? Jeg kjente det i hvertfall sånn når kjæresten min bare fingret meg bakfra, og det var ekkelt, men d kom ingenting. Føles det bedre for gutter å være inni jenta når de får utløsning? Kjæresten min trekker seg ut like før for at jeg ikke skal bli gravid. Men jeg vet ikke hvordan gutter liker det best? Ja, det kan komme avføring, men det er lite sannsynlig siden avføringen trekker seg litt opp i tarmen når det har gått en stund siden siste gang du hadde "nr.

Det går selvsagt an å ta en tarmskyling for å hindre at rester kommer ut.. Noen gutter forteller at de foretrekker å ha penis i skjeden når de kommer, andre liker å ejakulere på kvinnens bryst etc.. Dersom det er slik at han vil unngå at du skal bli gravid, kan det være lurt å bruke kondom, evt.

Dette må dere prate om! Hvordan gå frem for å få kvinnen til ikke å føle smerte ved analsex????? Hun vil ikke prøve mer Ikke tenke at hun skal åpne seg.

Hun gjør det samme som hun gjør når hun har avføring, nemlig å presse ham ut mens han presser sakte inn. Han må stanse når penishodet er innenfor. Til begge kjenner at den første ringmuskelen har slappet fullstendig av. Dette er første leksjon. Behersker dere dette, er det lett å tenke at neste fase må forløpe like rolig og med venting, etappevis.

Penis trenger slett ikke føres helt inn, ofte holder det for den anale glede om penis er halveis inne. Pass på at det tilføres nok glidemiddel- her kan vannbasert være et bra alternativ- andre sverger til mandelolje. Det er lurt å bruke kondom. Og etter analt samleie må begge ta en tur i dusjen. Bakterier fra rumpa som føres inn i skjeden gir ofte kraftige reaksjoner. En butt-plug som fås kjøpt på sexshops kan være et nyttig instrument å øve seg på.

Jeg er en homofil gutt og har kjæreste. Jeg legger merke til at nå jeg blir kåt så blir jeg våt i anus. Fungerer det på samme måte hos oss som når jenter blir våte? Det er nok ikke riktig det samme. Skjeden har evnen til å danne fuktighet på helt andre måter enn det anus har.

Faktisk er det særlig viktig at du bruker glidekrem ved anus - penetrasjon. Selv om du sier at du produserer en vissvæske i anus, er dette ofte ikke nok til å gjennomføre et samleie. Noen homoseksuelle menn har fortalt meg at de slett ikke vil bruke kunstig glidemiddel, at det er best dersom de bare bruker den fuktigheten som allerede er der, eller at de bruker spytt for å fuktiggjøre området.

Dette må selvsagt være opp til den enkelte. Men farene for å få små brist i anus er atskillig større i endetarmen enn i skjeden. Får du brister kan dette føre til bla infeksjoner. Dersom du bruker kondom, vil den ofte være satt inn med glidemiddel- det kan vel være et godt alternativ? Jeg og kjæresten min har vært sammen i 5 måneder nå. Vi har samleie og jeg slikker henne, men der stopper all eksperimentering.

Jeg har lyst på analsex og at vi kan gi hverandre oralsex samtidig. Har du noen råd om hvordan jeg kan få henne til begi seg ut på mer utprøvende sex?

Hun er imot dildoer å slikt Eksperimentering seksuelt er gjerne knyttet til forelskelsesfasen, eller den tidlige fasen i et parforhold. Noen fortsetter med dette, andre begynner med eksperimentering først senere i livet.

Det er vel ikke så uvanlig at den ene igangsetter, foreslår hva dere skal prøve ut, men det er viktig å respektere hverandres grenser. Noen ganger kan det å snakke om ulike former for utprøving være nok spenning i seg selv- og det er ikke så merkelig at for å bevege seg fra ett sted til et annet så må det snakkes mye om det og lenge. Dersom du tenker at ditt seksuelle mål her i livet er å prøve ut analsex koste hva det koste vil, har du et stort problem- eller du kan spille med åpne kort og si at dette er særlig viktig for deg.

Det er også mulig å snu på det hele og invitere henne til å stimulere deg analt For noen kvinner vil det være en enda verre tanke, for andre en lettelse og rett spennende. For mange menn er det derimot skummelt.. Oralsex er det mange som ønsker seg og teller måneder mellom hver gang det skjer. Dersom det er slik at det er gjensidig oralsex som står øverst på ønskelista, må du finne ut hva som skal til for at hun også ønsker dette.

Noen ganger kan det handle om alt fra å være skikkelig ren og nydelig nedentil, kanskje intimbarbere seg, etc.. Og så er det dette med å bruke lang tid på forspillet. Sett henne i høysetet, men vær også litt utilgjengelig- la henne jakte deg. Kyss henne på ryggen, halsen.. Da kan mye skje.. Jg r veldi gla i analsex og prøver ofte å få med min partner på dette, men hun vil bare i fylla, og etter sist gang da det også kom en del avføring ut har hun slått seg helt vrang.

Det høres ikke så lurt ut å forføre og forlede noen som er bedugget, men er det slik at hun ikke har noe i mot det? Er det slik at hun foretrekker at det skjer når hun er beruset? Dette må du sjekke ut før du begynner med å beklage deg Det andre du er inne på, dette med alle flausene som kan skje under sex, er det best å forbigå i stillhet.

La det gå uker og måneder, så er flausene glemt. Hvordan har det seg at jeg får en kjempe orgasme hvergang samboeren min kiler med fingeren i nærheten av mitt anus mens vi har sex?

Når hun ikke gjør det får jeg ikke samme følelsen. Det er ikke så merkelig. Vi har temmelig mange nerver rundt anus som gir oss både behagsfølelser og ubehagsfølelser. Jeg er en mann på 35 som har fått fulstendig dilla på analsex, og drømmer om å bli tatt bak. Liker også veldig godt å fingre meg selv i anus også, gjerne med tagllys og andre penislignende gjennstander.

Jeg har samboer og barn, så homofil er jeg ikke. Problemet er at jeg synes det er kjempegodt å knulle meg selv i analen og får deilige orgasmer med ting i analen. Det er mange nervetråder i analområdet som kan gi erotisk vellyst ved berøring.

Ikke alle liker det, noen har ikke oppdaget dem, noen kan like å bli stimulert i området som en variant av andre områder og noen blir litt "hektet på" analstimulering. Jeg tenker at dette ikke trenger være noe å bekymre seg for, dersom fikseringen ikke blir slik at det "overtar" ditt seksualliv, daglige gjøremål, etc. Kanskje har du "funnet" dette området nå, eller kanskje har du alltid visst om at du også hadde glede av å stimulere bakenden din. Kan det tenkes at det vil være svært uheldig å dele denne gleden med din kone?

Kan det tenkes at hun kunne tenke seg å stimulere deg i analområdet når dere har sex? Biologisk sett så skal ikke hetero menn tenne på rumpehull fordi de vet på forhånd at fitta funker mye bedre, og er renere. Rumpehull ser jo stygge ut sånn utseendemessig så det en ingen grunn til at noen skal stikke kuken sin inni ett. Det er jo det styggeste som finnes på menneskekroppen.

Det er ikke noe iboende homofilt ved analsex. Homofile menn tenner ikke spesielt på analsex i seg selv, men på å være nær og intim med en annen fyr. Kombiner dette med at mange homofile menn tenner på mannerumper, så får du gode grunner til at homofile menn har analsex. Analsex er gøy det, om det blir gjort riktig. Noen gjør det for å piffe opp sexlivet litt, kanskje han har lyst å experimentere med deg! You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Han vil ha analsex!! Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0. Han vil ha analsex!! Prev 1 2 Next Page 1 of 2. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted March 16, Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2.

Du er ikke homo fordi du liker analsex. Report post  ·  3. Vil han ha sex med deg? I så fall - ikke homoseksuell. Report post  ·  4. Det der er bare noe menn har fått for seg at er digg fordi det er "dirty" og trangere en vagina vil aldri bli line trangt som et rumpehull Anonymkode: Report post  ·  5. Report post  ·  6.

Report post  ·  7. Herregud, da er det jammen mange homoer i verden! Report post  ·  8. Alterego   Report post  ·  9. Hurepoix   Report post  ·

Homoseksuell massasje thai massasje bodø

Mann søker par live sex chat room homoseksuell

Når hun ikke gjør det får jeg ikke samme følelsen. Incesti Re, date Stavern gratis date sider Hordaland eros no chat Flekkefjord. Trikset er å ikke få det til å bli at hun "fitta analsex homoseksuell" hun må "offre" seg for å gi deg nytelse. Gikk du glipp av disse? Biologisk sett så skal ikke hetero menn tenne på rumpehull fordi de vet på forhånd at fitta funker mye bedre, og er renere. Da har du fått en mental kobling på at dette er godt. Se forøvrig Maria Marcus sine bøker om dette temaet.